Adverteren in Rotterdam | Maasboulevard

Home » Alle producten » Adverteren in Rotterdam | Maasboulevard

Adverteren in Rotterdam | Maasboulevard

295,00

Prijs: €295,- per week

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Rotterdam vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over een digitaal billboard van 12 m² langs de Maasboulevard in Rotterdam. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in Rotterdam? Dan is het scherm langs de Maasboulevard een goede optie.

  • Met één bestelling ben je één week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 12 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 780.000 keer gepasseerd

Nog meer Bereiken in Rotterdam? De digitale billboards langs de  , ter hoogte van de Spaanse Polder, kunnen je hierbij helpen.

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Met een buitenreclame campagne langs de A20 ben je één week zichtbaar. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard langs de A20 is gevestigd langs een drukke snelweg ter hoogte van de Spaanse Polder. Beide schermen bereiken ieder wekelijks 1.100.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting 5.000 keer per week zichtbaar. Iedere keer als je uiting wordt vertoond, is deze 7 seconde in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties, zie tabblad ‘extra info’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Bestel dan ook het product vormgeving. Zodoende maken we samen een effectieve reclamecampagne.

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Rotterdam

Schermlocaties

Maasboulevard

Grootte schermen

12 m²

Aanlever specificaties

● Resolutie Pixels: 576 pixels breed bij 432 pixels hoog
● DPI: 72
● Kleurprofiel: sRGB
● Bestandstypen: JPG/PNG
● Templates: PSD / PNG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adverteren in Rotterdam | Maasboulevard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *