Adverteren in Dordrecht

450,00

Prijs: €450,- per week

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Dordrecht vergroten? Dat kan! Bereik heeft een digitaal billboard van 24 m² aan de gevel van de Koninklijke van der Wees langs de Mijlweg. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in Dordrecht? Bestel dan dit product.

  • met één bestelling één week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 24 m².
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 246.166 keer gepasseerd

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Categorieën: , , Tag:

Met een buitenreclame campagne in Dordrecht ben je één week zichtbaar op het digitale billboard langs de Mijlweg. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard in Dordrecht is gevestigd langs een drukbezochte weg binnen de gemeente. Het billboard hangt aan de gevel van de Koninklijke van der Wees langs de Mijlweg en bereikt wekelijks 246.166 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting 5.000 keer per week zichtbaar. Iedere keer als je uiting wordt vertoond, is deze 7 seconde in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties, zie tabblad ‘extra info’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Bestel dan ook het product vormgeving. Zodoende maken we samen een effectieve reclamecampagne

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Dordrecht

Schermlocaties

Mijlweg

Grootte schermen

24 m²

Aanlever specificaties

● Resolutie Pixels: 68 pixels breed bij 512 pixels hoog
● DPI: 72
● Kleurprofiel: sRGB
● Bestandstypen: JPG/PNG
● Templates: PSD / PNG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adverteren in Dordrecht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *