Over ons

Digital Out Of Home

BEREIK DIGITAL OUT OF HOME

Wil jij je lokale klanten bereiken of een breed publiek aanspreken met een reclamecampagne? De digitale billboards van Bereik helpen je daarbij! Bereik heeft een groot netwerk van digitale schermen door heel Nederland. Met ruim 80 schermen langs drukbezochte (snel)wegen en knooppunten zijn wij marktleider op het gebied van digitale billboards.

Met jarenlange ervaring in de buitenreclame is Bereik een goede partner om jouw te ondersteunen bij het behalen van je marketing en communicatiedoelstellingen. Van naamsbekendheid genereren tot het stimuleren van je verkopen. De digitale billboards van Bereik zijn breed inzetbaar.

Het is mogelijk om zowel langdurig als kortstondig te adverteren op onze digitale billboards. Kennis maken met digitale buitenreclame en een korte buitenreclamecampagne starten? Dat kan gemakkelijk via deze webshop. Je leest hier hoe dit precies werkt. Op zoek naar meer diepgang, sparren over je campagne of op zoek naar andere product combinaties op mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag hoe we samen jouw marketingdoelstellingen gaan bereiken.

Let’s get started!

Onze Brandfilm