Bestel

Stap 1: Bepaal het gewenst billboard

Bedenk op welke digitale billboards je wil adverteren. Waar is jouw doelgroep aanwezig? Selecteer het product die bij hierbij past, zoals een ‘rondje Breda’ of adverteren langs de ‘A15 – Hardinxveld-Giessendam.

Het boeken van de digitale schermen kan vanaf een week. Twee weken of langer adverteren? Bestel het product dan meerdere keren. Elke bestelling is voor 1 week. Laat ons bij je bestelling weten vanaf wanneer je jouw campagne graag zou willen laten draaien.

Heb je hulp nodig bij het ontwerp van een reclame-uiting die getoond wordt op het digitale billboard? Bestel dan ook het product ‘vormgeving’ zodat onze ontwerpservice jouw hierbij kan helpen.
Let op: de producten in deze webshop zijn vooral interessant als je kortstondig wil adverteren of kennis wil maken met digitale buitenreclame. Wil je langer zichtbaar zijn voor je doelgroep? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat voor jou het voordeligste is en het beste werkt.

Stap 2: Onze medewerkers gaan voor je aan de slag

Zodra jij je campagne besteld, gaan wij voor je aan de slag. We zorgen dat jouw gewenste buitenreclame campagne goed in ons systeem terecht komt. Heb je zelf al een uiting die getoond mag worden? Dan checken we jouw geüploade bestanden. Heb je hulp nodig van onze vormgever en het product ‘vormgeving’ aangekocht? Dan nemen we contact met je op om het gewenste resultaat met je te bespreken.

Informatie

Check!

Stap 3: Check, check, dubbel check!

Is de gewenste adverteer periode beschikbaar en vastgesteld? is het ontwerp gereed en in de juiste aanleverspecificaties aanwezig? Dan maakt onze backoffice jouw buitenreclame campagne gereed. 

Stap 4: Je bent live!

 

Je campagne start op de voor jouw gewenste datum.

Zichtbaarheid