Adverteren in Wassenaar

195,00

Prijs: €195,- per week

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Wassenaar vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over een digitaal billboard van 8 m² langs de Zijdeweg, ter hoogte van het Van der Valk Hotel. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in Wassenaar? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je één week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 8 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 80.500 keer gepasseerd

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Met een buitenreclame campagne in Wassenaar ben je één week zichtbaar op het digitale billboard langs de Zijdeweg. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard in Wassenaar is gevestigd langs een drukbezochte weg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 80.500 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting 5.000 keer per week zichtbaar. Iedere keer als je uiting wordt vertoond, is deze 7 seconde in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties, zie tabblad ‘extra info’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Bestel dan ook het product vormgeving. Zodoende maken we samen een effectieve reclamecampagne.

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Wassenaar

Schermlocaties

Zijdeweg

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

● Resolutie Pixels: 480 pixels breed bij 360 pixels hoog
● DPI: 72
● Kleurprofiel: sRGB
● Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (7 sec)
● Templates: PSD / PNG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adverteren in Wassenaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *