Adverteren langs de A20 – Rotterdam

Home » Alle producten » Adverteren langs de A20 – Rotterdam

Adverteren langs de A20 – Rotterdam

900,00

Wil jij zichtbaar zijn langs de A20? Dat kan! Bereik beschikt over een dubbelzijdig digitaal reclamescherm van twee keer 20 m², ter hoogte van de Spaanse Polder. Het is een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken in de rijrichtingen Rotterdam en Hoek van Holland. Wil jij kennismaken met digitale buitenreclame langs de A20? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je één week zichtbaar
  • Zichtbaar langs de snelweg op een dubbelzijdig billboard van beide 20m²
  • Wekelijks worden beide zijden van het digitale billboard ieder 1.100.000 keer gepasseerd

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Met een buitenreclame campagne langs de A20 ben je één week zichtbaar. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard langs de A20 is gevestigd langs een drukke snelweg ter hoogte van de Spaanse Polder. Beide schermen bereiken ieder wekelijks 1.100.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting 5.000 keer per week zichtbaar. Iedere keer als je uiting wordt vertoond, is deze 7 seconde in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties, zie tabblad ‘extra info’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Bestel dan ook het product vormgeving. Zodoende maken we samen een effectieve reclamecampagne.

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Rotterdam

Schermlocaties

A20

Grootte schermen

20 m²

Aanlever specificaties

● Resolutie Pixels: 768 pixels breed bij 224 pixels hoog
● DPI: 72
● Kleurprofiel: sRGB
● Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (7 sec)
● Templates: PSD / PNG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adverteren langs de A20 – Rotterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *