Rondje Roelofarendsveen – introductiepakket adverteren

Home » Alle producten » Rondje Roelofarendsveen – introductiepakket adverteren

Rondje Roelofarendsveen – introductiepakket adverteren

300,00

Prijs: €300,- per week

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Kaag en Braassem vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over 2 digitale schermen, verdeeld over de gemeente. De digitale billboards staan in Roelofarendsveen op een drukbezochte plek. Hierdoor is het een geschikte plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in deze gemeente? Bestel dan ‘een rondje Roelofarendsveen’.

Met een rondje Roelofarendsveen ben je..

  • met één bestelling één week zichtbaar
  • zichtbaar op 2 digitale billboards.
  • te zien door de 74.000 passanten die onze digitale billboards in Roelofarendsveen per week bereiken

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Met de buitenreclame campagne ‘rondje Roelofarendsveen’ ben je één week zichtbaar op twee digitale billboards. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

De digitale billboards in Roelofarendsveen zijn gevestigd langs drukbezochte wegen binnen de gemeente. De twee schermen zijn dubbelzijdig en dus bevestigd aan één object. Hierdoor zijn reclame-uitingen in verschillende rijrichtingen goed zichtbaar. De twee schermen in Roelofarendsveen bereiken 74.000 passanten per week. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting 5.000 keer per week zichtbaar. Iedere keer als je uiting wordt vertoond, is deze 7 seconde in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties, zie tabblad ‘extra info’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Bestel dan ook het product vormgeving. Zodoende maken we samen een effectieve reclamecampagne

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Roelofarendsveen

Schermlocaties

● Alkemalaan IN
● Alkemalaan UIT

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

● Resolutie Pixels: 384 pixels breed bij 288 pixels hoog
● DPI: 72
● Kleurprofiel: sRGB
● Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (7 sec)
● Templates: PSD / PNG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rondje Roelofarendsveen – introductiepakket adverteren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *