Rondje Nieuwerkerk aan den IJssel – introductiepakket adverteren

Home » Alle producten » Rondje Nieuwerkerk aan den IJssel – introductiepakket adverteren

Rondje Nieuwerkerk aan den IJssel – introductiepakket adverteren

395,00

Prijs: €395,- per week

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over 2 digitale schermen, verdeeld over de gemeente. De digitale billboards in Nieuwerkerk aan den IJssel staan op een drukbezochte plekken. Hierdoor zijn het twee mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in deze gemeente? Bestel dan ‘een rondje Nieuwerkerk aan den IJssel’.

Met een rondje Nieuwerkerk aan den IJssel ben je..

  • met één bestelling één week zichtbaar
  • zichtbaar op 2 digitale billboards.
  • te zien door de 103.500 passanten die onze digitale billboards in Nieuwerkerk aan den IJssel per week bereiken

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Categorieën: , ,

Met de buitenreclame campagne ‘rondje Nieuwerkerk aan den IJssel’ ben je één week zichtbaar op twee digitale billboards. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame mogelijkheden in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De digitale billboards in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn gevestigd langs een drukbezochte weg binnen de gemeente. Het betreft een dubbelzijdig object waardoor passanten in beide rijrichtingen worden bereikt. De twee borden in Nieuwerkerk aan den IJssel bij elkaar bereiken 103.500 passanten per week. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting 5.000 keer per week zichtbaar. Iedere keer als je uiting wordt vertoond, is deze 7 seconde in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties, zie tabblad ‘extra info’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Bestel dan ook het product vormgeving. Zodoende maken we samen een effectieve reclamecampagne

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Nieuwerkerk

Schermlocaties

● Eerste Tochtweg IN
● Eerste Tochtweg UIT

Grootte schermen

12 m²

Aanlever specificaties

● Resolutie Pixels: 480 pixels breed bij 360 pixels hoog
● DPI: 72
● Kleurprofiel: sRGB
● Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (7 sec)
● Templates: PSD / PNG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rondje Nieuwerkerk aan den IJssel – introductiepakket adverteren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *