Rondje Oud-Beijerland – introductiepakket adverteren

Home » Alle producten » Rondje Oud-Beijerland – introductiepakket adverteren

Rondje Oud-Beijerland – introductiepakket adverteren

380,00

Prijs: €380,- per week

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Oud-Beijerland vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over 4 digitale schermen, verdeeld over de gemeente. De digitale billboards in Oud-Beijerland staan op drukbezochte plekken. Hierdoor zijn het vier mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in deze gemeente? Bestel dan ‘een rondje Oud-Beijerland’.

Met een rondje Oud-Beijerland ben je..

  • met één bestelling één week zichtbaar
  • zichtbaar op 4 digitale billboards.
  • te zien door de 186.800 passanten die onze digitale billboards in Oud-Beijerland per week bereiken

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Met de buitenreclame campagne ‘rondje Oud-Beijerland’ ben je één week zichtbaar op vier digitale billboards. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame mogelijkheden in Oud-Beijerland.

De digitale billboards in Oud-Beijerland zijn gevestigd langs drukbezochte wegen binnen de gemeente. De schermen zijn 4 m² en worden daarom ook wel gidsen genoemd ipv billboards. Alle borden in Oud-Beijerland bij elkaar bereiken 186.800 passanten per week. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting 5.000 keer per week zichtbaar. Iedere keer als je uiting wordt vertoond, is deze 7 seconde in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties, zie tabblad ‘extra info’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Bestel dan ook het product vormgeving. Zodoende maken we samen een effectieve reclamecampagne

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Oud-Beijerland

Schermlocaties

● Centrum
● Langeweg
● Randweg
● Rotonde2000

Grootte schermen

4 m²

Aanlever specificaties

● Resolutie Pixels: 240 pixels breed bij 360 pixels hoog
● DPI: 72
● Kleurprofiel: sRGB
● Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (7 sec)
● Templates: PSD / PNG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rondje Oud-Beijerland – introductiepakket adverteren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *