Rondje Prinsenbeek – introductiepakket adverteren

Home » Alle producten » Rondje Prinsenbeek – introductiepakket adverteren

Rondje Prinsenbeek – introductiepakket adverteren

550,00

Prijs: €550,- per week

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Prinsenbeek vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over 2 digitale schermen, verdeeld over de gemeente. De digitale billboards in Prinsenbeek staan op drukbezochte plekken. Hierdoor zijn het twee mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in deze gemeente? Bestel dan ‘een rondje Prinsenbeek’.

Met een rondje Prinsenbeek ben je..

  • met één bestelling één week zichtbaar
  • zichtbaar op 2 digitale billboards.
  • te zien door de 155.633 passanten die onze digitale billboards in Prinsenbeek per week bereiken

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Met de buitenreclame campagne ‘rondje Prinsenbeek’ ben je één week zichtbaar op twee digitale billboards. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame mogelijkheden in Prinsenbeek.

De digitale billboards in Prinsenbeek zijn gevestigd langs drukbezochte wegen binnen de gemeente. De twee billboards bij elkaar bereiken 155.633 passanten per week. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting 5.000 keer per week zichtbaar. Iedere keer als je uiting wordt vertoond, is deze 7 seconde in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties, zie tabblad ‘extra info’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Bestel dan ook het product vormgeving. Zodoende maken we samen een effectieve reclamecampagne

Extra informatie

Provincie

Noord-Brabant

Stad

Prinsenbeek

Schermlocaties

● Backer en Ruebweg ● Valdijk

Grootte schermen

4 m²

Aanlever specificaties

● Resolutie Pixels: 384 pixels breed bij 288 pixels hoog
● DPI: 72
● Kleurprofiel: sRGB
● Bestandstypen: JPG/PNG
● Templates: PSD / PNG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rondje Prinsenbeek – introductiepakket adverteren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *